Акцент Ситопечат и реклама

Агенция "Акцент" е създадена през 2010г. oт екип професионалисти, с дългогодишен опит в рекламата. Основните ни дейности са ситопечат(директен печат върху всякакъв вид текстил и рекламни материали), брандиране на автомобили и външна реклама. Нашето внмимание е насочено изцяло към нуждите, идеите, желанията и вижданията на клиента.Поеми по пътя на успеха с нас сега!

Ситопечатът е технология, която позволява директен печат върху текстил(тениски, работно облекло, шапки, чанти, раници и др.) запалки, химикали, чаши, термоси, календари, визитки и пепелници. Благодарение на това ние можем да изпечатаме Вашите идеи върху почти всякаква повърхност превръщайки ги във Вашата реклама.

Рекламата е огледало на бизнеса, а каква по добра от тази, която "работи" за вас денонощно - на път за работа, почивка или парти - покажете на света Вашите идеи с помоща на нашият опит.

Това е начина да бъдете забелязани и откроени! Предайте своето рекламно послание чрез атрактивни витрини, светещи табели, пана или билбордове. Вдъхнете цвят на Вашият бизнес с креативна външна реклама!